телефон

02 3111 88 71

телефон
е-маил

info@glic.com.mk

е-маил
КОНТАКТ

Новиот станбен објект на ул. Пандил Шишков бр.1  населба Аеродром кој веќе има технички прием и  пуштен е  во употреба, март 2018. Зградата има 10 ката со две ламели А и Б,  со три нивоа на подземни гаражи, во која има два лифта и истата има централно парно греење. Добрата фасадна изолација и квалитетната градба се нашите препознатливи параметри. Ходници со гранит, партерно уредување со штампан бетон,  обележани и нумерирани паркинг места, шпаснка плочка, “Rehau” – прозори, “Roca”-санитарија, и“Grohe”- чешми и туш батерии, се само дел од нашиот избор на  светски квалитетни брендови кои се вградени на овој објект.

Објектот има деловни простории и добро уредено дворно место. На само 900 м од центарот на гардот во близина на основното училиште Блаже Конески и железничката и меѓуградска автобуска станица е со одлична урбана поставеност.

Нашите станови се одлично решение кое ќе го реши вашето станбено прашање.

КВАЛИТЕТ НА ГРАДБА

 • Геомеханичка стабилност
 • Темелна армирано-бетонска плоча до 120 cm, цврстина на бетон до МБ 40.
 • Функционален, максимално искористен станбен простор, по мерка на купвачите.
 • Преградни сендвич зидови со термо блок и тервол, со одлична термичка и акустична изолација.
 • Енергецка ефикаснос-намалена потрошувачка на енергиа
 • Термо фасада
 • Ентериер со одличен квалитет , модерен дизајн, блиндор врати, опремена бања и можност за избор на плочки.
 • Влезови и ходници од меремр-гранит, модерни лифтови
 • Современи безбедносни системи, видео надзор.
 • Модерни паркиралишта со хоризонтална и вертикална сигнализација и далечински управувач.
 • Уредна околина, хортикултурна оплеменета.

ГАЛЕРИЈА

СТАНОВИ