телефон

070 356 659

телефон
е-маил

info@glic.com.mk

е-маил
КОНТАКТ
section-icon-hook

Глиц  Дооел постои од 1998 година во  деловното работење. 18 години на сериозна и успешна работа  се зад нас.Со гордост стоиме зад секоја наша помината  успешна година, сериозно чекориме за сите овие години во семејниот бизнис кој ни донесе голем успех во работењето.

Семејната традиција за успешна работа ја преточивме во градежништвото.Во градежништвото сме од 2010 година каде успешно градиме- инвестираме на овој пазар.

Имаме изградено 6 елитни станбено – деловни објекти.Проекти кои стојат зад нашиот квалитет, претпознатливост и сериозност во работењето.

2010/2013-На ден 12.09.2013г. Глиц Дооел и Адора инжињерингво општина Аеродром, Ново Лисиче,го ставија во функција новиот деловно-трговски центар со корисна површина од 3.500 м², со деловни објекти за различни намени и модерен паркинг простор. Објектот ја потврди добрата проценка за потреба од изградба на модерен трговски центар во новата елитна станбена населба. Жителите на модерната станбена населба во Ново Лисиче и овој дел на општината Аеродром во Скопје,можат секојдневно да ги задоволат сите потреби за квалитетно семејно живеење.

2014 – Изградба на Камбанарија св. Атанасиј во село Премка, Кичево. Изградена со донација на Глиц Дооел под ктиторство на Цветан Наумоски со семејството.

2014/2015– Двата станбено-деловни објекти на  Г.П. 3.13  и Г.П. 3.16 заедно со Адора Инжињеринг кои се лоцирани во Ново Лисиче,  во близина на бензинската пумпа Макпетрол, со деловни простории и модерни паркиралишта. Еко домови со потврдена асеизмичка стабилност и  енергетски пасош,долгорочно штедат енергија за греење и ладење. Комплексот е до главните сообраќајници на влез и излез на Скопје, со пристап до развиена инфраструктура и јавен градски превоз. Во близина има детска градинка, основно училиште, универзитети, познати трговски центри, спортски центри, банки Со уредена околина нудат одлични услови за урбано живеење, бизнис, рекреација и релаксација.

2016–  Објект “Скопјанка”, станбено- деловен објект со 40 стана, деловни простории и модерен паркинг простор, лоциран во непосредна близина на железничката станица и центарот на градот.Објект кој го потврди нашиот квалитетна градба. Објект со одлична  поврзаност во инфрастуркурата.

2016/2017 – Нов станбено-деловен објект на ул. Пандил Шишков  кој е во тек на градба. Стабено-деловен објект со 120 стана, деловни простории и модерен паркинг простор лоциран  само на 100м од О.У.Блаже Конески , во близина на железничата станица и меѓунaродната автобуска станица во Скопје, на само 900м од плоштадот на центарот на градот.Поставеноста на зградата е во одлична поврзаност со инфраструктурата (близина на градинка и училишта, продажни трговски центри,паркови, јавен превоз). Станови изградени од најквалитетни градежни материјали, со нови концепти и технлогии, следејќи ги современите светски трендови.Удобни, модерни  станови, со различни квадратури, деловни простории и обезбеден паркинг простор.