телефон

02 3111 88 71

телефон
е-маил

info@glic.com.mk

е-маил
КОНТАКТ

НОВО ! Мичурин

Новиот станбен објект на ул. Петар Ацев бр.13  Мичурин, населба Аеродром СТАНОВИ ГАЛЕРИЈА
Повеќе Инфо

Трговски центар – Ново Лисиче

Со отворањето на познатиот трговски синџир РАМСТОР, на ден 12.09.2013г. во Скопје, општина Аеродром, Ново Лисиче, ставен е во функција новиот деловно-трговски центар со корисна површина од 3.500 м², со деловни објекти за различни намени и модерен паркинг простор  ГЛИЦ ДООЕЛ, ја потврди добрата проценка за потреба од изградба на модерен трговски центар во новата...
Повеќе Инфо

Пандил Шишков

Новиот станбен објект на ул. Пандил Шишков бр.1  населба Аеродром кој веќе има технички прием и  пуштен е  во употреба, март 2018. Зградата има 10 ката со две ламели А и Б,  со три нивоа на подземни гаражи, во која има два лифта и истата има централно парно греење. Добрата фасадна изолација и квалитетната градба...
Повеќе Инфо

Мичурин

Објектите на ГЛИЦ-ДООЕЛ имаат современ архитектонски израз,проектирани според најновите Европски стандарди за изграба и домување,кои гарантираат безбеден и пријатен престој во еден објект.. Квалитетен,сигурен,асеизмички ,армирано бетонски конструктивен систем.Минимална марка на бетон МБ 30 и над МБ 40 Темелна плоча од 95 см Фасадна цигла и термичка демит фасада со 8 см графитен стиропор(25 кг/м3)блок тула...
Повеќе Инфо