телефон

02 3111 88 71

телефон
е-маил

info@glic.com.mk

е-маил
КОНТАКТ
[inspiry_home_main_slider][inspiry_home_main_slider_child inspiry_slider_icon=”30″ inspiry_slider_text=”Атрактивни локации, енергетско ефикасна градба, функционален распоред и безбедност .” slider_btn_link=”url:%23|||” inspiry_slider_image=”520″ inspiry_slider_heading=”СИМБОЛ ЗА КВАЛИТЕТ И ДОЛГОТРАЈНОСТ”][/inspiry_home_main_slider]
[inspiry_home_specialties inspiry_specialty_image=”282″ inspiry_specialty_heading=”ФУНКЦИОНАЛНОСТ” inspiry_specialty_text=”Становите се со максимална искористеност на просторот, големи тераси и паркинг простор.”]
[inspiry_home_specialties inspiry_specialty_image=”283″ inspiry_specialty_heading=”ЛОКАЦИЈА” inspiry_specialty_text=”Позицијата , ориентацијата и конекцијата што ја има со инфраструктурата, ја одредуваат вредноста, квалитетот и начинот на живеење во комплексот.”]
[inspiry_home_specialties inspiry_specialty_image=”284″ inspiry_specialty_heading=”КВАЛИТЕТ” inspiry_specialty_text=”Инвестираме во најквалитетни градежни материјали и опрема од врвни брендови.”]
[inspiry_section_icon img_src=”30″][inspiry_section_heading title=”НАШИ ПРОЕКТИ”][inspiry_home_services services_btn_link=”url:http%3A%2F%2Fglic.com.mk%2Four-services%2F|title:%D0%9F%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%9C%D0%B5%20%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8||” number_of_posts=”6″]
[inspiry_cta_bar cta_heading=”Сакам да купам СТАН” cta_text=”Ви требаат повеќе информации за нашата понуда?” cta_btn_link=”url:http%3A%2F%2Fglic.com.mk%2Fcontact%2F|title:%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%98%D1%82%D0%B5%20%D0%BD%D0%B5%20!||”]
[inspiry_section_icon img_src=”30″][inspiry_section_heading title=”Партнери и Соработници”][inspiry_carousel_client inspiry_clients_carousel_options=””][inspiry_carousel_client_child inspiry_client_name=”HalkBanka” carousel_image=”609″][inspiry_carousel_client_child inspiry_client_name=”Комерцијална Банка” carousel_image=”610″][inspiry_carousel_client_child inspiry_client_name=”Охридска Банка” carousel_image=”606″][inspiry_carousel_client_child inspiry_client_name=”НЛБ Банка” carousel_image=”607″][/inspiry_carousel_client]