телефон

070 356 659

телефон
е-маил

info@glic.com.mk

е-маил
КОНТАКТ
section-icon-hook

СТАНОВИ

Нашите објекти се потврда за сигурност, квалитет, брзина и професионалност за кои се залагаме. Со стекнатото искуство од над 20 изградени објекти низ Скопје, ГЛИЦ ДООЕЛ континуирано го подобрува квалитетот и ги поставува трендовите во градежништвото во Македонија.

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.