телефон

070 356 659

телефон
е-маил

info@glic.com.mk

е-маил
КОНТАКТ

Нашиот објект на улица Петар Ацев е во фаза на вселување, ја користиме оваа прилика да им се заблагодариме на сите нови станари и да им посакаме пријатен престој.

СТАНОВИ

ГАЛЕРИЈА