Стан 72м2

13 Oct 2016
igalmk
2359
0

ОП ЛОКАЦИЈА само на 100м од О.У.Блаже Конески , во близина на железничата станица и меѓунaродната автобуска станица во Скопје, на само 900м од плоштадот на центарот на градот.Поставеноста на зградата е во одлична поврзаност со инфраструктурата (близина на градинка и училишта, продажни трговски центри,паркови, јавен превоз).

КВАЛИТЕТ Становите се изградени од најквалитетни градежни материјали, со нови концепти и технлогии, следејќи ги современите светски трендови.Удобни, модернистанови, со различни квадратури, деловни простории и обезбеден паркинг простор.Сето тоа и многу повеќе ви го нудиме  на нашиот нов објект во населба Аеродром.

КВАЛИТЕТ НА ГРАДБА

 • Геомеханичка стабилност
 • Темелна армирано-бетонска плоча до 120 cm, цврстина на бетон до МБ 40.
 • Функционален, максимално искористен станбен простор, по мерка на купвачите.
 • Преградни сендвич зидови со термо блок и тервол, со одлична термичка и акустична изолација.
 • Енергецка ефикаснос-намалена потрошувачка на енергиа
 • Термо фасада
 • Ентериер со одличен квалитет , модерен дизајн, блиндор врати, опремена бања и можност за избор на плочки.
 • Влезови и ходници од меремр-гранит, модерни лифтови
 • Современи безбедносни системи, видео надзор.
 • Модерни паркиралишта со хоризонтална и вертикална сигнализација и далечински управувач.
 • Уредна околина, хортикултурна оплеменета.